Επιστροφές

Γενικοί Όροι Επιστροφών

Οι επιστροφές γίνονται δεκτές εντός 15 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους, με επιστροφή στη διεύθυνση Τσιμισκή 60, Θεσσαλονίκη, 54622. Οι επιστροφές γίνονται μέσω μεταφορικής εταιρείας και τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν εσάς. Μπορείτε επίσης να φέρετε οι ίδιοι το προϊόν σε εμάς, σε κάθε περίπτωση επικοινωνήστε μαζί μας πριν την επιστροφή κάποιου προϊόντος στο 2310 233263 ή στείλτε μας email στο info@dimiourgiko-vildiridis.gr που να εξηγείται τους λόγους επιστροφής.

Το προϊόν ή τα προϊόντα μπορούν να αλλαχτούν με άλλο είδος ή να σας γίνει επιστροφή χρημάτων. Απαραίτητη προϋπόθεση, να βρίσκονται στην κατάσταση την οποία τα παραλάβατε, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, φορεθεί, λερωθεί ή βρίσκονται σε οποιαδήποτε άλλη κατάσταση πέραν της αρχικής τους.

Κάθε προϊόν πρέπει να συνοδεύεται από την απόδειξη, την πιστοποίηση και την κάρτα αλλαγής που το συνοδεύει, στην οποία φαίνεται ο κωδικός του είδους, η ημερομηνία αγοράς και η σφραγίδα του καταστήματος.

Προϊόντα που έχουν μεταποιηθεί ή χαραχτεί κατά παραγγελία του πελάτη δεν επιστρέφονται.

Προϊόντα σε προσφορά αλλάζονται μόνο με προϊόντα προσφοράς, καθώς επίσης τα εποχιακά προϊόντα όπως Χριστουγεννιάτικα και Πασχαλινά αλλάζονται μόνο με προϊόντα της ίδιας κατηγορίας.

Οι αγορές που έχουν γίνει με κάρτες δώρων ή έχουν αποσταλεί ως δώρα μπορούν να ανταλλάσσονται με άλλα προϊόντα, αλλά δεν μπορούν να εξαργυρωθούν για μετρητά.

Τα επιστρεφόμενα προϊόντα είναι δική σας ευθύνη μέχρι να φτάσουν σε εμάς. Βεβαιωθείτε ότι είναι συσκευασμένα σωστά και δεν μπορεί να υποστούν φθορά κατά την μεταφορά τους.

Σας συμβουλεύουμε να ελέγξετε καλά το πακέτο και το περιεχόμενο του κατά την παραλαβή. Στη δυσάρεστη περίπτωση που το προϊόν φθάσει σε εσάς κατεστραμμένο παρακαλούμε να ενημερώσετε την εταιρία courrier μέσα στις επόμενες 8 ώρες ώστε να αναλάβουν την ευθύνη.

Σας ενημερώνουμε ότι η εταιρία Άννα Βιλδιρίδη & Σια ΟΕ, δε φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής του αντικειμένου κατά τη μεταφορά της επιστροφής.

Σε περίπτωση αλλαγής με άλλο προϊόν στέλνετε το προϊόν που θέλετε να αλλάξετε με την ACS ή την Πόρτα Πόρτα των ΕΛΤΑ και δική σας χρέωση. Στη συνέχεια μέσα στις επόμενες 14 εργάσιμες ημέρες πρέπει να κάνετε νέα παραγγελία από το eshop, όπου στα σχόλια της να αναφέρετε ότι είναι από αλλαγή με τον κωδικό της προηγούμενης σας παραγγελίας. Μόλις λάβουμε το δέμα και γίνει ο απαραίτητος έλεγχος σας στέλνουμε το νέο πληρώνοντας εσείς τη διαφορά εάν υπάρχει.

Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων θα λάβετε πίσω το ποσό της αξίας του προϊόντος, συμπεριλαμβανομένων και των εκπτωτικών προϊόντων. Μόλις παραλάβουμε την επιστροφή σας, θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες επιστροφής της αξίας της. Ο τρόπος με τον οποίο γίνεται η επιστροφή εξαρτάται από τον τρόπο πληρωμής τον οποίο είχατε επιλέξει. Έτσι, το ποσό θα σας επιστραφεί είτε με ακύρωση της χρέωσης της πιστωτικής σας κάρτας, είτε με κατάθεση του ποσού εντός επτά (7) εργάσιμων ημερών στον τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε εφ' όσον είχατε πληρώσει με αντικαταβολή.

Το ποσό της επιστροφής θα αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων που επιστρέφετε. Δε θα σας επιστραφούν τα αρχικά έξοδα αποστολής της παραγγελίας.

Επιστροφές που θα λάβουμε εκτός των όρων της πολιτικής μας δεν θα γίνονται δεκτές.