Αποστολές

Πότε αποστέλλεται η παραγγελία μου

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται εντός δύο (2) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία πραγματοποίησης τους, σύμφωνα πάντα και με τη διαθεσιμότητα που αναφέρεται στη σελίδα του προϊόντος. Μόλις η παραγγελία σας αποσταλεί θα λάβετε ένα e-mail επιβεβαίωσης και στη συνέχεια θα ενημερώνεστε για την κατάσταση της. Διεκπεραίωση, αποστολή και παράδοση παραγγελιών δεν γίνονται τα Σαββατοκύριακα ή τις επίσημες αργίες.

Εταιρίες courier και Ελληνικό Ταχυδρομείο

Η αποστολή των παραγγελιών σε Ελλάδα γίνεται με την εταιρία ταχυμεταφορών ACS Courier, με την UPS για αποστολές εξωτερικού.

Χρόνοι παράδοσης

Όλες οι αποστολές παραδίδονται σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας την επόμενη ημέρα με εξαίρεση κάποιους πιο απομακρυσμένους προορισμούς και στα νησιά, όπου χρειάζονται 2-3 ημέρες. Σε περίπτωση καθυστέρησης επικοινωνήστε μαζί μας στο info@dimiourgiko-vildiridis.gr ή τηλεφωνικά στο +30 2310 233263 για να σας ενημερώσουμε σχετικά με την αποστολή σας.

Σε περίπτωση που δε μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (απεργίες, κακές καιρικές συνθήκες κτλ.) θα επικοινωνήσουμε μαζί σας προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωση της.

Κόστη Αποστολής.

Το κόστος της αποστολής του προϊόντος υπολογίζετε αυτόματα πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, αφού πρώτα επιλέξετε την εταιρία που επιθυμείτε να σας αποστείλει τη παραγγελία και τον τρόπο πληρωμής.


Το κόστος αποστολής για όλη την Ελλάδα είναι στα €6 και ΔΩΡΕΑΝ για αγορές άνω των €70. Σε περίπτωση που επιλέξετε την αντικαταβολή ως μέθοδο πληρωμής θα επιβαρυνθείτε με €3 έξτρα. Είδη με μεγαλύτερο όγκο, όπως μεγάλη ποσότητα επιχειρηματικών δώρων, ξύλινη εικόνα, μπορεί να έχουν διαφορετικά έξοδα αποστολής. Σε αυτή την περίπτωση θα γίνει ειδικά υπολογισμός ανάλογα με τον όγκο του δέματος.

Έξοδα Τελωνείου για Χώρες εκτός Ε.Ε.

Οι τελωνειακοί δασμοί ή άλλα έξοδα εισαγωγής χρεώνονται στις χώρες εκτός Ε.Ε., όταν το πακέτο φτάσει στη χώρα προορισμού και θα πρέπει να καταβληθούν από εσάς. Δυστυχώς, το Δημιουργικο Βιλδιρίδη δεν έχει κανέναν έλεγχο όσον αφορά σε αυτά τα έξοδα, ούτε μπορούμε να σας δώσουμε μία σαφή εικόνα για το αν τελικά θα επιβαρυνθείτε και με ποιο ποσό, καθώς η πολιτική των τελωνείων διαφέρει σημαντικά από χώρα σε χώρα. Μπορείτε, πριν κάνετε την παραγγελία σας, να επικοινωνήσετε με ένα τελωνειακό γραφείο της χώρας σας.

Διαφορετική διεύθυνση παράδοσης

Μπορείτε να ορίσετε διαφορετική διεύθυνση παράδοσης σε περίπτωση που η παραγγελία σας προορίζεται για δώρο, κατά την ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας.


Απουσιάζοντας την ώρα της παράδοσης

Αν, απουσιάζετε την ώρα της παράδοσης, ο διανομέας της ACS ή η UPS θα αφήσει σημείωμα με τα στοιχεία επικοινωνίας της εταιρίας, ώστε να κανονίσετε να περάσει ξανά σε μια ώρα που θα σας εξυπηρετεί καλύτερα. Επίσης μπορεί να γίνει και παραλαβή από κάποιο υποκατάστημα της εκάστοτε εταιρίας εφόσον ζητηθεί ειδικά.