Η Φιλοσοφία μας

Τα κοσμήματά μας ανοίγουν τις πύλες των αισθημάτων. Αναδεικνύουν την προσωπικότητά σας. Είναι αξίες αναλλοίωτες στο χρόνο. Χειροποίητα, πρωτότυπα, πέρα και πάνω από μόδες, διαπρέπουν και συντροφεύουν κάθε σπουδαία εμφάνιση. Διαθέτουν υπέροχο design και τέλειο φινίρισμα, είναι κατασκευασμένα από άριστα, αξιόπιστα υλικά με παραδοσιακές και σύγχρονες μεθόδους ακριβείας.

Με τα κοσμήματά μας μπορούμε να σχεδιάζουμε τα όνειρά σας. Εμπιστευτείτε μας τις μύχιες σκέψεις σας και εμείς θα δημιουργήσουμε αιώνιες αξίες που θα τις μνημειώσουν.

Η Άννα, η Χαρούλα και η Λένα θα σχεδιάσουν τα όνειρά σας. Θα προτείνουν τα μέταλλα και τους πιστοποιημένους πολύτιμους λίθους
που θα χρειαστούν για να γίνουν πραγματικότητα.

Εμπιστευτείτε μας αν ενδιαφέρεστε για πρωτότυπα, εμπνευσμένα, χειροποίητα κοσμήματα και πιστοποιημένους πολύτιμους λίθους από τα διεθνή γεμμολογικά ινστιτούτα GIA, HRD, EGL και GRS (Gem Research Swiss Lab).

Η μεγάλη συλλογή από μονόπετρα της αιώνιας αγάπης θα σας συναρπάσει. Αναζητήστε τις νεανικές σειρές μας σε ασήμι ή ασήμι και χρυσό, αλλά και είδη δώρων σε ασήμι και ορείχαλκο.

Θα βρείτε ακόμη μουσειακά αντίγραφα, εικόνες σε παλαιωμένο ξύλο και εικόνες με ασημοχαρακτική, ελβετικά ωρολόγια, είδη γραφής και καπνιστού.